Utsikt fra flyvindu

Traveldealer: effektiv kostnadsreduksjon på reiser 

Reisekostnader utgjør en betydelig andel av utgiftene for mange bedrifter, spesielt for små og mellomstore (SMB-er). Å administrere og redusere disse kostnadene er ofte en utfordrende oppgave som krever tid, ressurser og god forståelse av den komplekse reiselivsbransjen. Men hva om vi fortalte deg at det er en enklere måte å gjøre dette på?

Traveldealer – din partner for effektiv reiseadministrasjon

Traveldealer er her for å gjøre jobben for deg. Du kan fokusere på din kjernevirksomhet mens vi tar hånd om alle aspekter ved reiseadministrasjonen. Med en solid portefølje av leverandører i ryggen, tilbyr Traveldealer et bredt spekter av tjenester og løsninger. Disse dekker alle behovene dine reisende kan ha uansett hvor i verden reisen går – til rabatterte priser. Sjekk ut hvilke leverandører du får rabatterte priser hos som medlem av Traveldealer her

Samarbeid for større fordeler

I Norge utgjør små og mellomstore bedrifter mer enn 99% av alle bedrifter. Dette gjør SMB-markedet til en svært viktig kundegruppe for reiselivsaktørene, og det er nettopp her Traveldealer kommer inn i bildet. Ved å samle SMB-er under ett fellesskap, skaper vi en kollektiv styrke som danner grunnlaget for svært gunstige leverandøravtaler som har som mål å redusere reisekostnader, forbedre effektiviteten og sikre en bedre reiseopplevelse for alle som er på farten – alt tilgjengelig i en plattform.

Del av fellesskapet

Blir du en del av Traveldealer-fellesskapet får din bedrift tilgang til en rekke fordeler og tjenester som er utformet for å gjøre reiseadministrasjonen enklere og ikke minst mer kostnadseffektiv. Vi tar oss av de kompliserte detaljene slik at du og dine kollegaer enkelt kan dra nytte av fordelene av vårt samarbeid, som rabatter på fly, hotell, leiebil, taxi, kontor, flyplassparkering eller leiligheter

Ønsker du å kutte reisekostnader, øke effektiviteten og sikre en bedre reiseopplevelse for dine ansatte? Da er Traveldealer svaret. Bli med i fellesskapet vårt i dag, og la oss sammen sikre en smidig og kostnadseffektiv reiseadministrasjon for din organisasjon.

Kontakt oss i dag for å komme i gang og benytte alle fordelene ved å være en del av Traveldealer-fellesskapet!

    Vi er avhengig av ditt samtykke for å sende deg digital kommunikasjon. Vi tar ditt personvern på alvor, og vil aldri dele dine personopplysninger med tredjeparter. Du kan trekke tilbake alle samtykker når du selv måtte ønske. Se personvernerklæringen vår for mer informasjon.