Kontakt traveldealer.

Ønsker du å vite mer, har en god idé eller kanskje tenker at din bedrift bør bli leverandør i Traveldealer – ta kontakt!

Vi jobber hver dag for at Traveldealer skal tilby det beste for våre medlemmer.
Vi ser frem til å høre fra deg!

Skriv til oss

Skriv til oss

    Vi er avhengig av ditt samtykke for å sende deg digital kommunikasjon. Vi tar ditt personvern på alvor, og vil aldri dele dine personopplysninger med tredjeparter. Du kan trekke tilbake alle samtykker når du selv måtte ønske. Se personvernerklæringen vår for mer informasjon.

Din kontakt

Marius Prøitz Brobeck

Ofte stilte spørsmål

Reisekostnader står for en betydelig variabel kostnad i de aller fleste bedrifter. Nettopp derfor er Traveldealer startet – slik at din bedrift enkelt skal kunne kutte reisekostnader, spare tid og oppnå fordeler som gir de ansatte en bedre reisehverdag – alt i én portal. 

Leverandørene tilbyr gode rabatter og fordeler til våre medlemmer, og hovedtanken er at dere oppnår bedre betingelser gjennom Traveldealer enn om dere hadde gått alene til de ulike leverandørene. For å oppnå best besparelser og fordeler bør de reisende alltid benytte seg av medlemsfordelene gjennom medlemsportalen på traveldealer.no.

Her kan du se eksempler på hva man kan oppnå av besparelser på reiser ved å bruke Traveldealers avtalepartnere: Se hva dere kan spare!

Alle ansatte får tilgang til en medlemsportal hvor leverandørene presenterer sine rabatter og fordeler samt forklarer hvordan de reisende enkelt kan ta dem i bruk.

Bedrifter med inntil 4 ansatte betaler faktisk ingenting for å bli medlem!

Er dere 5 ansatte eller flere betaler dere kun for det antallet ansatte som kommer til å reise. Så for eksempel dersom dere er 30 ansatte, men ser for dere at det kun er 8 ansatte som reiser vil dere betale medlemsprisen i intervallet 6-10 reisende. 

Ja, for eksempel får dere tilgang til en ferdig reisepolicy som dere enkelt kan tilpasse dere behov, i tillegg til nyttige og viktige råd knyttet til de ansattes sikkerhet på reise. Videre jobber Traveldealer kontinuerlig med å tilpasse leverandørporteføljen slik at løsningene som tilbys i størst mulig grad dekker deres ulike behov.

Alle ansatte kan enkelt opprette en profil i medlemsportalen. Der står alt godt forklart, inkludert linker til de ulike bestillingsalternativene. FCM Travel, som er et integrert forretningsreisebyrå i Traveldealer, håndterer bestilling av flybilletter og hotell - både Traveldealers spesialpriser med Norwegian, Widerøe, Emirates og NH Hotels, men også alle andre flyselskaper og hotellkjeder. De reisende får en egen innlogging til FCM Travel sin bestillingsløsning hvor avtaleprisene er filet.

FCM Travel er et av verdens største forretningsreisebyråer. For at medlemsbedriftene skal ha kontroll på hvor de ansatte er på reise, spare kostander og tid på reisebestilling, kunne effektivisere på administrasjon av jobbreiser samt få bedre innsikt i bedriftens reisebehov håndterer FCM Travel dette for medlemmene.

For et lite bestillingsgebyr får bedriftene og de ansatte:
- bedre kontroll
- mulighet for månedlig samlefaktura for alle reiser (krever søknad)
- alle små og store flyselskaper, hoteller og leiebilselskaper i én portal
- assistanse 24/7, året rundt
- tilgang til FCM sine egne avtalepriser globalt

Traveldealer har forhandlet frem en god avtale med FCM Travel med fokus på mest verdi gjennom onlinebestillinger. Det innebærer eksempelvis at om du i en samlet prosess bestiller en reise online som inneholder både fly, hotell og leiebil innen Norge/Norden tar FCM kun et gebyr på NOK50,-.

Dersom dere allerede bestiller reiser via et byrå idag er det ingenting i veien for likevel å dra nytte av fordelene med et medlemskap i Traveldealer. Vi må bare gi beskjed til byrået deres om at prisene/rabattene gjennom Traveldealer også skal files hos dem. Ta kontakt så hjelper vi selvfølgelig med dette. 

Når du har sendt innmeldingen vil kontaktpersonen motta en velkomstmail. I den vil du motta en link som du kan distribuere til de ansatte som også skal ha tilgang til medlemsportalen i Traveldealer. Parallelt vil vi kreere deres bedriftensprofil hos FCM Travel samt legge inn alle avtalepriser dere skal ha tilgang til. Det kan ta 2-3 arbeidsdager, og deretter vil kontaktpersonen motta en mail med informasjon om hvordan dere kreerer de ansattes reiseprofiler hos FCM for å kunne bestille reiser. 

Alle bedrifter, store og små, er naturligvis velkommen som medlem i Traveldealer. Store bedrifter kan ha spesielle behov eller ønsker, og derfor ønsker vi å ta en egen dialog med dere. Send en mail til hei@traveldealer.no så tar vi raskt kontakt for videre prosess.  

Hos Traveldealer tilbyr vi et bredt spekter av tjenester relatert til flyreiser. Dette inkluderer søk etter de beste flytilbudene, booking av flybilletter, og tilpasning av reiseruter for å oppfylle dine behov. Vårt mål er å gjøre din reiseopplevelse så enkel og kostnadseffektiv som mulig.

Å finne rimelige flyreiser med Traveldealer er enkelt. Du kan starte ved å ta kontakt med oss slik at vi kan sammenligne priser fra ulike flyselskaper. I tillegg tilbyr vi jevnlig spesialtilbud og kampanjer, så sørg for å holde deg oppdatert på våre beste tilbud. Vårt team av reiseeksperter er klare til å hjelpe deg med å finne de mest kostnadseffektive alternativene.

Absolutt! Traveldealer har lang erfaring med å håndtere forretningsreiser. Vi tilbyr skreddersydde løsninger for bedrifter, inkludert booking av forretningsklassebilletter, hotellovernattinger, og møte- og konferansearrangementer. Vårt mål er å hjelpe bedrifter med å optimalisere reisekostnadene samtidig som de opprettholder komfort og effektivitet for de ansatte.

Traveldealer er forpliktet til å hjelpe deg med å finne de beste tilbudene på hotellovernattinger og redusere reisekostnadene dine. Vi sammenligner hotellpriser fra ulike kilder og gir deg tilgang til spesielle rabatter og kampanjer. Vårt mål er å gjøre reisen mer budsjettvennlig uten at det går på bekostning av komfort og kvalitet.